Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

woensdag 23 april 2014

Stoppen met webwinkel....

Hoi lieve allemaal,

Met pijn in mijn hart maar weloverwogen heb ik besloten om met mijn webwinkel Just a Note te stoppen.
Ik heb het met heel veel plezier gedaan en zal het ook zeer zeker gaan missen maar het is ook heel erg druk en kom daardoor bijna nergens meer aan toe en voel aan mijn lijf dat dit de goede keuze is.
Voorlopig blijft de webwinkel wel gewoon open maar er zullen geen nieuwe producten meer bij komen zoals het Hobbyjournaal, Marianne Design enz...

Het afgelopen jaar is voor ons als gezin ook best heftig geweest. Zoals de meesten van jullie weten heeft onze zoon Jeroen sinds een jaar Diabetes type 1. In dit afgelopen jaar is hij amper stabiel geweest en schommelde hij met een waarde tussen de 2 en 20. Nu heeft hij inmiddels een pomp en hopen dat dit beter zal gaan maar tot nu toe is hij nog niet goed ingesteld maar dat heeft zijn tijd nodig volgens de artsen. Hij staat nu dagelijks onder controle en hij moet iedere keer nog aanpassingen aanbrengen in zijn pomp. 
Maar nu heeft hij een paar weken geleden ook te horen gekregen dat hij staar aan beide ogen heeft waar hij binnenkort ook aan geopereerd zal moeten worden....Dit samen met zijn diabetes gaat natuurlijk gepaard met behoorlijk wat ziekenhuisafspraken. Jullie zullen vast wel kunnen begrijpen dat ik uitkijk naar een beetje rust in het gezin.

Zolang de voorraad strekt zal ik natuurlijk open blijven en weet ook nog geen datum wanneer de webwinkel uiteindelijk echt zal sluiten.

Lieve groetjes van Diana.
www.justanote.nl 

16 opmerkingen:

 1. Diana ik wens jou en je gezin heel veel sterkte en beterschap!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Diana
  Voor jou en je gezin het allerbeste gewenst en ik hoop dat alles zich tot het goede zal keren.
  Veel sterkte en groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heftig hoor, ik hoop vooral dat jullie als gezin de rust gaan vinden waar zo'n behoefte aan is en dat Jeroen goed ingesteld raakt op de medicatie.

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Diana,

  Kan me voorstellen dat je met pijn in je hart met je webwinkel gaat stoppen, maar kan me voorstellen dat jullie een zo hectisch jaar achter de rug hebben en er nog steeds veel op je af komt, vooral omdat het nog steeds niet goed gaat met Jeroen en dat het goed gaat komen met de medicatie want die is natuurlijk heel belangrijk voor hem, en als dat goed gaat lopen krijgen jullie ook wat meer rust.
  En dan is er maar één ding dat telt en dat is je gezin en nu maar hopen dat het ook met jou gezondheid wat beter gaat.
  Wil jullie de komende tijd heel veel sterkte toewensen.

  Lieve groetjes Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wens je heel veel sterkte je gezin gaat staat toch op de eerste plaats hopelijk kom je zo weer wat tot rust groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Diana,
  dat is zeker geen makkelijke keus! Maar gezondheid staat voorop. Heel veel sterkte beterschap met je zoon.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Diana
  Wat naar allemaal wat er in het gezin gebeurd, het zit jullie ook niet mee hè!...en wat zal het een moeilijke beslissing zijn geweest om met de tijd te gaan stoppen met je webwinkel, maar je gezin gaat voor alles en zo kom je zelf ook niet tot rust. Ik wens jullie allemaal heel veel kracht en sterkte de aankomende tijd en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in blogland!!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Diana, wat goed dat je deze beslissing hebt durven nemen. Gezin gaat altijd voor en door een besluit te nemen kom je ook tot rust. Sterkte met je zoon, ik hoop dat alles binnenkort op rolletjes zal lopen voor hem.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Diana,
  Wat jammer dat je deze keuze moet maken maar ik denk dat het wel de juiste is. Er speelt zoveel in jullie leven en er staat ook nog een en ander te gebeuren als ik dat lees, dat is al genoeg als gezin laat staan dat je je handen ook nog vol hebt aan de webwinkel. Nu de beslissing eenmaal genomen is en je straks wat meer rust krijgt komt het vast allemaal goed. Wie weet begin je nadien toch weer met iets zoals een webwinkel of iets anders. Nu kom jezelf en je gezin op de eerste plaats en ik wens jullie dan ook heel veel sterkte. Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel jammer maar ook heel begrijpelijk en een heel verstandig besluit Diana. Gezondheid is een groot goed, net als er voor elkaar zijn en graag wens ik jullie allemaal heel veel sterkte, beterschap en de nodige rust om alles in goede banen te leiden toe.

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel heel heel erg veel sterkte voor jullie allemaal, ik snap je
  keuze wel, het gezin komt altijd op de eerste plaats !
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje, zwaar voor jullie hoor. Ik kan heel goed begrijpen dat je alle tijd die je nog over hebt aan je gezin wilt besteden, en daarom stopt met je web-winkel. Ik hoop voor je dat alles snel weer een beetje stabiel word , vooral de ziektes van je zoon maar ook de rust weer terug in huis. Ik wens je heeeeel veeeeeel sterkte Diana, voor jou en je gezin!!!
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh Diana wat zal dat een moeilijke beslissing voor je geweest moeten zijn maar zo begrijpelijk, want je gezin komt op de eerste plaats. Het is ook niet niets wat er allemaal gebeurt en dan wil je hem toch vooral kunnen steunen en daar alle tijd in stoppen. Wens je heel veel sterkte, ook voor de staaroperatie van hem en hou je taai voor zover als dat gaat.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Diana
  Wat een moeilijk besluit heb je moeten nemen .Maar zo als ik je ken is je gezin op de eerste plaats
  Wens je veel sterkte
  Lieve groetjes Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh Diana, ik kan me voorstellen dat je RUST zoekt.
  Heel veel sterkte met alles en pas goed op jezelf.
  Lieve groet, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hi Diana.
  Niet ergers, dan een kind te hebben, die ziek is en problemen heeft. Ik wens jullie heel veel sterkte toe, doezelf rustig aan en let goed op jezelf. Rust, rust. Dat is nu bij jullie het belangrijkste. lieve groetjes van leny w

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note