Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

maandag 7 april 2014

Gast Designer Anita...


Zo leuk, ik heb de challenge van februari 2014 gewonnen en ben toen door Diana gevraagd of ik voor de maand april gastdesigner wil zijn, nou daar hoefde ik niet lang over na te denken, natuurlijk wil ik dat, een hele eer. Ben Anita Meijer, 48 jaar oud en woon samen met mijn twee kanjers van zonen, Dani van 15 jaar en Nick van 12 jaar in Uithoorn. Ik werk 4 dagen in de week als managementassistente bij het gerechtshof Amsterdam, een leuke afwisselende baan en doe dat werk al bijna 30 jaar dus je kunt wel zeggen ik hoor daar bijna bij het meubilair. Heb 2 jaar geleden het kaarten maken ontdekt en sindsdien ben ik er helemaal verslaafd aan geraakt kan ik wel zeggen. Zo ontzettend leuk om te doen, totale ontspanning voor mij om na een dag werken ’s avonds aan de kaart te kunnen gaan. Ik geniet er keer op keer van met al mijn kistjes om me heen om een kaartje te maken. Ben nogal aan huis gekluisterd, buiten mijn werk om dan, daar Nick het syndroom van down heeft en dan is het wel superfijn om iets om handen te hebben in de avonduurtjes waarvan je volop geniet want een hele avond op de bank hangen nee dat is niets voor mij. Ben 2 jaar geleden ook gelijk een blog begonnen en wat een leuke contacten heb ik daardoor opgedaan, daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Echt superleuk het kaartenmakenwereldje, schept toch een band nietwaar, het is telkens weer een feestje om bij iedereen even te kijken wat voor schitterends ze hebben gemaakt. Ja ja ik hoop nog vele jaren kaartjes te kunnen maken, zal het zeker niet willen missen. Mocht je mijn blog een keertje willen bezoeken om te zien wat ik zoal maak is dit het adres: http://anitameijersscrapkaarten.blogspot.nl Lijkt me helemaal gezellig. En nu naar mijn kaartje, heb dit kaartje gemaakt met de door Diana opgestuurde spulletjes. Lekker zitten kleuren en knippen en plakken maar. De spulletjes die ik heb gebruikt kan je onder de kaart zien.

Groetjes, Anita.

7 opmerkingen:

 1. Hij is top hoor Anita, maar dat wist je al!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er weer prachtig uit anita maar dat zijn we ook van jou gewend. Dit kaartje is weer zo leuk met die mooie bordermal, hij is prachtig en komt zo mooi uit op deze manier. Je hebt weer een schitterend kaartje gemaakt meis.
  Fijne week, liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het weer een geweldig kaartje Anita!!! En wat heb je de spullen
  op een prachtige manier gebruikt! En wat enorm leuk om gastdesigner
  te mogen zijn voor Just a Note (Diana)
  Fijne dag en groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie je wel dat je beeldige kaart gewoon staat te stralen op het blog, je hebt de gewonnen spuletjes super leuk gebruikt Anita!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel voor het plaatsen van mijn kaartje Diana, ik heb hem met veel plezier gemaakt, bedankt nog voor de supermooie materialen. En sterkte voor wat er allemaal komen gaat.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anita, je kaart is werkelijk een binnenkomer en je inkleuring is weer super meisje.
  leuk dat je gastdesigner voor Diana bent.
  liefs An

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note