Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

vrijdag 4 april 2014

Laatste winnaar Challenge #20...


De winnaar van Challenge 20 is geworden Bea met deze prachtige baby kaart.
Van harte gefeliciteerd Bea. Stuur je me even je adres gegevens zodat ik weet waar dit leuke scrappakketje heen kan sturen?


Helaas was dit de laatste challenge op mijn blog. Door drukte met de webwinkel en in ons gezin moet ik helaas keuzes maken.... Ook met onze zoon gaat het niet zo goed. Zoals sommige van jullie wel weten heeft hij vorig jaar te horen gekregen dat hij Diabetes type 1 heeft en schommelt nu tussen de 2 en 20 wat tussen de 4 en 7 moet zitten. 15 april krijgt hij een insuline pomp waarmee we hopen dat hij wat beter in te stellen is. Een paar weken geleden heeft hij ook te horen gekregen dat hij aan beide ogen staar heeft waaraan hij ook geopereerd zal moeten worden. Hij is nog maar 15 jaar en dit komt bijna niet voor bij kinderen en als het voorkomt dan is het meestal aangeboren maar dat is het bij hem niet dus gaan ze nu uitzoeken waardoor dit nu komt. Het is bijna voor 100% zeker dat dit door de diabetes komt hoor maar ze willen dat wel zeker weten omdat het wel heel snel is na dat hij diabetes gekregen heeft.
Met mijn B12 tekort gaat het gelukkig wel bergopwaarts maar ben er nog niet en heb dagen dat ik nog best behoorlijk moe ben. Jullie zullen vast wel begrijpen dat een paar stapjes terug moet doen om er voor mijn gezin te zijn.

Maar ik vond het super leuk om te doen en wil natuurlijk ook Thea, Anneke, Hennie, Ans en Carin bedanken voor hun prachtige kaarten die zij voor de challenge hebben gemaakt.
Jullie zijn echt kanjers!


24 opmerkingen:

 1. Soms moet je inderdaad keuzes maken. Sterkte met alles. Ik hoop dat het met jullie goed gaat komen en natuurlijk ook succes met je webwinkel. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms moet je inderdaad keuzes maken. Sterkte met alles. Ik hoop dat het met jullie goed gaat komen en natuurlijk ook succes met je webwinkel. Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeiemorgen Diana, dat zijn geen leuke berichten. Maar je maakt een goede keuze. Ik ben zelf diabeet en heb een pomp en mijn dochter staat op de nominatie voor een pomp. Het heeft mij geholpen. Sterkte met alles. Dank je wel voor je mooie challenges en we komen elkaar vast nog wel eens tegen in blogland!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bea van harte gefeliciteerd met je super leuke prijs maar die heb je ook dik verdiend met je schattige kaart!
  Ik had het al van Thea gehoord Diana, het is niet nks wat jullie maar voor je nog zo jonge zoon te verwerken hebben. Heel begrijpelijk dat je nu voor thuis kiest . Mijn allerbeste wensen voor jullie allemaal en heel veel sterkte maar ook succes voor de toekomst!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte met alles, is niet niks, en je kind en gezondheid en gezin gaan zeker voor. Ik wens jullie veel sterkte
  de komende tijden met alles.
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Diana
  Ik weet wel een beetje hoe je je nu voelt, mijn zoon van 23 heeft sinds oktober ook diabetes type 1 en ook met hem gaat het niet zo goed, ondertussen is hij zo goed mogelijk bezig met zijn studie maar het kost hem allemaal zoveel energie. Bij hem hangt het waarschijnlijk samen met nog twee andere auto-immuun ziektes die hij heeft en er kunnen er nog meer bij komen.
  Hopelijk is het straks bij je zoon met de pomp beter af te stellen, alvast heel veel sterkte met de staar operatie maar ook voor jullie als gezin in deze moeilijke tijd.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi,

  Spijtig dat je geen challenges meer doet, maar GEZONDHEID en GEZIN gaan boven alles. Kan er van mee spreken. Mijn echtgenoot is nierpatient, mijn zoon heeft veel voedingsallergien en mijn dochter heeft spatische darmen. Veel beterschap en moed voor jullie gewenst. Ik hoop dat met de pomp u zoon het veel beter gaat stellen. Mijn broer heeft ook diabetes en sinds hij een pomp heeft is hij een heel ander mens geworden.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Diana,
  Wat jammer dat de challenges gaan stoppen, maar je moet keuzes maken en de zorg voor je gezin is het belangrijkste..Ik hoop echt dat de insulinepomp gaat helpen en de staar, dat is echt slecht nieuws.. Ik heb zelf diabetes dus ik weet hoe het is en hoe je er mee om moet gaan..ik wens jullie allemaal heel veel sterkte..liefs en groetjes Ans..

  p.s. en Bea natuurljk van harte gefeliciteerd met je mooie kaart en prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bea heel erg Gefeliciteerd met je schitterende winnende kaartje en de mooie prijs!

  Ahhh, wat vind ik dit spijtig voor je Diana en wat een moeilijke beslissing zal het zijn geweest om de challenges te moeten beëindigen. Maar je gezin gaat voor alles hoor en ik wens je ongelooflijk veel sterkte de aankomende tijd met jou en je zoon!
  Mijn allerbeste wensen voor jullie en veel succes met je webwinkel, en we zullen elkaar vast nog tegen komen op de één of andere creatieve manier in blogland!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Diana,
  Natuurlijk vind ik het wel jammer dat je met de challenges gaat stoppen, maar ik heb enorm veel begrip hiervoor! Gezondheid gaat boven alles! Ik hoop dat de insulinepomp goed zijn werk gaat doen! En dan nog staar erbij vervelend!
  Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte.

  Bea gefeliciteerd met je prijs, mooie kaart. En alle dt leden bedankt voor de mooie inspiraties afgelopen tijd!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Diana,
  Soms moet je gewoon keuzes maken en dat je voor je gezin kiest is niet meer dan logisch.
  Ik wens je heel veel sterkte en en hoop dat het snel weer iets beter gaat met je zoon want zo jong en dan al staar en diabetes dat is nog al wat.
  veel beterschap gewenst!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd Bea, wat leuk voor je.
  Lieve Diana, jullie hebben nogal wat voor je kiezen gekregen en dan moet je soms een pas op de plaats maken. Kiezen voor je gezin en jullie gezondheid in dit geval wat heel verstandig is. Ik wens jullie heel veel sterkte allemaal, ik hoop dat alles snel weer beter gaat.
  Ik heb altijd enorm genoten van alle voorbeelden dus wil de dames bij deze ook hartelijk bedanken.
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Diana,
  Heftig allemaal zeg. Ik hoop dat het jullie snel beter gaat. Je gezondheid en dat van je gezin is het allerbelangrijkste dus dan ik de keus niet zo moeilijk, hoe jammer het ook is!
  Veel sterkte met alles, het ga je goed.
  Groet, Ela

  En Bea, jij natuurlijk gefeliciteerd met je prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Diana
  Jullie gezondheid gaat boven alles hoor,groot gelijk dat je met de challenge,s stopt.
  Heel veel sterkte en beterschap voor jullie.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gezondheid van je gezin gaat boven alles.
  Sterkte allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je gezin gaat voor, veel sterkte met alles.

  Groeten Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De gezondheid en het gezin gaan voor alles, zoals de anderen ook zeggen. ik wens jullie heel veel sterkte en beterschap voor de komende tijd.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik wens je veel sterkte de komende tijd met jullie gezondheid groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Diana, het gezin komt altijd op de eerste plaats, du sik begrijp je keuze om te stoppen met de challenges heel goed. Maar het is wel jammer want je bedacht altijd weer iets leuks voor ons.
  Ik hoop dat het met jullie snel beter gaat de komende tijd.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat zul je het moeilijk gevonden hebben Diana om deze beslissing te nemen... Het is jammer dat je met de challenges stopt, ik was graag van de partij. Maar je gezin en jullie gezondheid gaat voor. Ik wens jullie heel veel sterkte met alles en hoop dat de medicatie zijn werk doet. Bedankt voor alles!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat jammer dat je stop met de challenges Diana maar begrijpen doe ik het wel en je moet nu eenmaal soms keuzes maken in het leven. Heel veel sterkte alvast de 15e, het valt allemaal niet mee. Wat de staar betreft, Nick had het ook en die is toen hij 6 jaar was geholpen, de ene maand het ene oog, de andere maand het andere oog. De operatie viel gelukkig heel erg mee en er ging daarna een wereld voor hem open want hij zag opeens dingen die hij nog nooit gezien had. Hier ook alvast heel veel sterkte voor, dat worden nog zware tijden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jammer dat je met de Challenge''s stopt, maar het is heel goed te begrijpen hoor! Je familie gaat voor alles.
  Bedankt voor de leuke Challege's en ik wens je alle goeds!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Jammer dat je stopt met challenges Diana!
  Maar als ik zo lees wat er allemaal speelt, neem je de goede beslissing meis!!
  Je zoon is idd nog wel errug jong met wat ie nu allemaal op z'n bordje krijgt.
  Wat een impact zal dit voor hem hebben, en ook voor jullie natuurlijk.
  Ik hoop echt dat ie snel opknapt en alls een plekje kan geven. Dit geld natuurlijk ook voor jullie!
  Sterkte en beterschap voor jullie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Diana, ik wens je heeeeeel veel sterkte met alles!!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note