Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

woensdag 12 juni 2013

Trouwhuisje...


 

 Vandaag mag ik weer wat laten zien op het Blog en deze keer is het een vogelhuisje, helemaal gepimpt en heb er een trouwfelicitatie van gemaakt een trouwhuisje dus..
Heb eerst het MDF bewerkt met Gesso, dan is het bruine wat weg en..er een stevige laag papier op geplakt met sticky tape..de achterkant met cardstock Bazzill Hillary en de voorkant met het mooie Pion papier , uit de Fairytale of Spring serie..
 Plaatje opgezocht, ribbelkarton ook bewerkt met Gesso en embossing enamel..mooie corner, parelpin, stukje wondgaas en een brad..Het seam binding in de perfecte kleur gemaakt, door het nat te maken, dan met Distress te beïnkten ,opfrommelen, en drogen met de heattool..
Verder nog mooie kantjes gebruikt, mallen van MD, roosjes, een vogelkooitje, een leuke tekst, gestempeld op een tag..dit is een set mallen van X-Cut en heel fijn in gebruik..
Op de achterkant nog een leuk plaatje en een tekstbanner...alle randjes beïnkt met de blending tool en Distress Ink, Vintage photo.. de vlinder en de vogeltjes staan ook op het scrappapier..
 Heel leuk om die MFD modellen te pimpen, hoop dat jullie weer wat inspiratie gekregen hebben..

 Fijne dag, liefs en groetjes Ans
2 opmerkingen:

 1. Wat schitterend is dit gemaakt.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig gemaakt Ans, maar dat wist je al he?
  spelen met gesso is heerlijk en geeft een mooie look.
  liefs An

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note