Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

woensdag 19 juni 2013

Clean & Simple...

 
Vandaag heb ik voor jullie een kaartje met een stempeltje van My favorite things uit de serie "Pure Innocence", deze heet "make a wish".
De basis is gemaakt met craft cardstock en een go-kreate mal.
De huid ingekleurd met prismapotloden en het jurkje is door middel van paperpiecing gedaan.
Het designpapier is van First Edition "Blanc Canvas". Ontzettend leuk designpapier met hier en daar een glittertje op sommige velletjes. Het hartje in haar blonde haartjes en de strikjes om de staartjes bewerkt met roze stickles.
Naast het meisje zien jullie 3 kleine splitpennetjes, verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes in één verpakking. Op de hoekjes een strikje gemaakt met de boweasy, daar bovenop een knoopje met een stukje touw/scrappersfloss. De strikjes heb ik vast geplakt met gluedots en glossy accents zodat je geen lijm ziet wanneer je kleine dingetjes wilt plakken. Zelf maak ik veel gebruikt van gluedots. De laagjes papier plak ik vaak met sticky tape, vast is ook echt vast ;-)
Tja verder niet zoveel te melden over de kaart, de laatste tijd probeer ik het wat clean and simple te houden zodat het mooie papier ook zichtbaar blijft en ik hou wel van deze stijl.
3 opmerkingen:

  1. Hoi Thea,
    Wat een leuke CAS kaart heb je gemaakt, lief afdrukje en mooi papier gebruikt..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterend kaartje Thea, ik vind hem heel erg mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note