Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

donderdag 24 oktober 2013

"Wintertime"

 
Daisy liep al een tijdje met haar bel te klingelen en riep "koop mij", ja dat moet je tegen mij niet zeggen want het is weer een lief stempeltje die er van haar is gemaakt. Dus deze verdween in het winkelmandje samen met het mooie design papier van Marianne Design "Wintertime". De basis is Kraft, met daarover witte en (ijs)blauwe cardstock. Ik heb het stempeltje afgedrukt, ingekleurd met copics en uitgesneden met een Collectable waar ook twee leuke tabjes bij zitten. Op het tabje met versamark en witte embossingpoeder het woord Christmas gestempeld. Deze tekst is van het setje welke hoort bij de hoekjes-collectable. Het tabje vastgezet met twee kleine zilveren splitpennetjes en bij Daisy  3 acryl sterretjes. Verder twee kleuren lint en een paar bloemetjes.

Op de binnenkant nog twee dennenboompjes geplakt. Dit blijft toch wel de leukste kerstboom in mallen-land vind ik. En zo is kerstkaart nr. 5 ook weer af :-)

Alle materialen zijn verkrijgbaar bij Just a Note

 Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.3 opmerkingen:

 1. Ik vind de kaart SUPER leuk en mooi!!!!

  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Thea,
  Wat heb je een schattig kaartje gemaakt, heel mooi ingekleurd en afgewerkt, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk gemaakt. Het is echt een dotje geworden.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note