Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

vrijdag 15 juni 2012

Nieuwe producten + Vraag!!

Hoi Allemaal,

Ik weet niet hoe het bij jullie is maar hier is het feleubel weer ;-)
En dat komt goed uit want deze week zijn er weer nieuwe producten binnen gekomen.
O.a. deze handige tekenhulp van Joy!
Je kunt er een mooi randje mee tekenen rond je mal.
En zie het resultaat.Ook nieuw in het assortiment zijn de Sweetheart Blossom Flowers.
Ze zijn er in verschillende kleuren. Er zit vast wel een kleurtje voor je bij. En voor €0.95 per 10 bloemetjes kun je ze niet voor laten liggen.Er zijn ook verschillende vellen scrappapier binnen gekomen.
Vind je de verzendkosten voor scrappapier te duur dan kun je er ook voor kiezen om de vellen te laten halveren zodat het brievenbus post is.
Geef het even door bij de opmerkingen in de bestelprocedure.En er zijn ook verschillende soorten bedeltjes binnen gekomen.Ik heb ook nog een vraag aan jullie.
Mijn groothandel heeft sinds kort de Spectrum Noir Markers in het assortiment. Die zijn net als de Copics maar dan een stuk goedkoper.
Nu is mijn vraag is hier interesse voor bij jullie?
En als je ze al hebt wat is jullie ervaring hiermee. Kleur je op speciaal papier of gewoon de correspondentie kaartjes. Alle tips zijn welkom zowel positief of negatief.

Verder wens ik jullie een heel fijn weekend.
Klik HIER om naar de nieuwe producten te gaan.

1 opmerking:

 1. Hoi Diana,

  Ik gebruik zelf helemaal geen alcohol stiften, omdat het gewoon erg prijzig is. Natuurlijk loop ik wel watertandend langs de schappen van de Copic Markers...
  Ik wist niet van de "goedkopere" vervangers, maar heb even 'spectrum noir markers' op google ingevuld. Dan krijg je al veel informatie. Als je dit leest, klinkt het best interessant! Ik ben benieuwd of je reacties krijgt en wat eruit komt!
  Groetjes,

  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note