Wegens overname van de webwinkel is dit blog niet meer actief... Wil je mij toch blijven volgen? Kijk dan op mijn nieuwe blog: creatiesvanjustme.blogspot.nl

Het nieuwe Blog van Just a Note kun je hier vinden... Kijk hier voor de webwinkel.

maandag 17 december 2012

Oke dan...


 
Omdat jullie denken dat ik op mijn luie ... zit toch nog een kerstkaartje. Het afdrukje had ik al ingekleurd (met distress inkt) klaar liggen maar nog niets mee gedaan.
De kaart is gemaakt met materialen uit de winkel van Diana.
Alle producten kunnen jullie weer vinden onderaan dit blogbericht.
Het scrappapier wat ik heb gebruikt is Christmas Design papier "Romantic" van Leane Creatief. Verder gebruik gemaakt van 2 kleuren crispylint, 2 kleuren satijnlint, parelbrads, rode plakpareltjes, liquid applique en glossy accents op het lantaarntje. De gespjes op de schoenen en de knoopjes op het jasje gekleurd met een atjou spicapen "gold". De roestbelletjes en de bloemetjes komen uit mijn eigen bakjes. Bij de bloemetjes het leuke stansjes van Joycraft gebruikt.
Ben zelf niet helemaal tevreden over het eindresultaat maar de inspiratie is met de sneeuw en heerlijke vorsttemperaturen ook een beetje verdwenen. Deze kaart gaat in de bak voor kerst 2013!

Mochten jullie je vervelen er loopt nog een leuke challenge bij Diana tot 31 december. Je kunt met je kaart het prachtige boek "Kaartromantiek" winnen. Helaas is er nog maar één inzending tot nu toe dus laat jullie creatieve handjes wapperen en doe lekker mee.
 


5 opmerkingen:

Dank je wel voor je reactie.

Liefs,

DT team Just a Note